200 zł miesięcznie wyrzuca do kosza statystyczna rodzina

Ile żywności marnujemy i jak temu przeciwdziałać
Mum and the city testuje ekologiczne rolnictwo

W kampanii „Eko jemy – nie marnujemy”
Przez dietę po zdrowie! 

Eksperci i influencerzy o trendach żywieniowych na Kongresie BIOEXPO 2019
Na Kongres BIOEXPO po wiedzę o rolnictwie ekologicznym

Już 11 października br. na targach BIOEXPO 2019 rozpocznie się największy w Polsce, trzydniowy Kongres żywności i produktów bio. Na piątkowym panelu „Tworzę rynek eko” producenci i przetwórcy żywności ekologicznej dowiedzą się, jak powinni się przygotować na wejście w ży...
Kongres BIOexpo 2019 – najważniejsze wydarzenie branży ekologicznej w Polsce już w październiku –  

Polska Izba Żywności Ekologicznej zaprasza na pierwszy, trzydniowy ogólnopolski kongres, który towarzyszyć będzie największym w Polsce Międzynarodowym Targom Żywności i Produktów Bio – BIOEXPO 2019. Wydarzenie odbędzie się w dniach 11 – 13 października br. w centrum Ptak...
Kto myśli logicznie, wybiera ekologicznie

Raport z badań przeprowadzonych przez IMAS International[1] wskazuje, że branża ekologiczna w Polsce będzie rozwijała się jeszcze dynamiczniej. Pomimo spadku wielkości powierzchni upraw ekologicznych do 500 tys. hektarów i mniejszej ilości ekorolników w porównaniu do lat...
Eko lubi sport

14 września br. kampania Jemy eko - nie marnujemy zaprezentuje się uczestnikom pikniku rodzinnego, który odbędzie się na błoniach PGE Narodowego w ramach Narodowego Dnia Sportu. Przedstawiciele Polskiej Izby Żywności Ekologicznej będą zachęcać do kosztowania produktów BI...
Bo jak nie eko, to co?

Dlaczego ważne jest, żeby w Polsce i na świecie rozwijać ekologiczne uprawy
Eko jemy – nie marnujemy

Polska Izba Żywności Ekologicznej rozpoczyna kampanię promującą niemarnowanie jedzenia
Zakupy według zasad zero waste

Zanieczyszczone powietrze, niewystarczające zasoby wody pitnej, chemia w jedzeniu oraz góra zalewających nas śmieci i to głównie plastikowych, to największe zagrożenia wymieniane przez Polaków w badaniu przeprowadzonym przez IQS[i]. Chociaż obwiniamy o nie przemysł - od ...
200 zł miesięcznie wyrzuca do kosza statystyczna rodzina

Ile żywności marnujemy i jak temu przeciwdziałać
Mum and the city testuje ekologiczne rolnictwo

W kampanii „Eko jemy – nie marnujemy”
Przez dietę po zdrowie! 

Eksperci i influencerzy o trendach żywieniowych na Kongresie BIOEXPO 2019
Na Kongres BIOEXPO po wiedzę o rolnictwie ekologicznym

Już 11 października br. na targach BIOEXPO 2019 rozpocznie się największy w Polsce, trzydniowy Kongres żywności i produktów bio. Na piątkowym panelu „Tworzę rynek eko” producenci i przetwórcy żywności ekologicznej dowiedzą się, jak powinni się przygotować na wejście w ży...
Kongres BIOexpo 2019 – najważniejsze wydarzenie branży ekologicznej w Polsce już w październiku –  

Polska Izba Żywności Ekologicznej zaprasza na pierwszy, trzydniowy ogólnopolski kongres, który towarzyszyć będzie największym w Polsce Międzynarodowym Targom Żywności i Produktów Bio – BIOEXPO 2019. Wydarzenie odbędzie się w dniach 11 – 13 października br. w centrum Ptak...
Kto myśli logicznie, wybiera ekologicznie

Raport z badań przeprowadzonych przez IMAS International[1] wskazuje, że branża ekologiczna w Polsce będzie rozwijała się jeszcze dynamiczniej. Pomimo spadku wielkości powierzchni upraw ekologicznych do 500 tys. hektarów i mniejszej ilości ekorolników w porównaniu do lat...
Eko lubi sport

14 września br. kampania Jemy eko - nie marnujemy zaprezentuje się uczestnikom pikniku rodzinnego, który odbędzie się na błoniach PGE Narodowego w ramach Narodowego Dnia Sportu. Przedstawiciele Polskiej Izby Żywności Ekologicznej będą zachęcać do kosztowania produktów BI...
Bo jak nie eko, to co?

Dlaczego ważne jest, żeby w Polsce i na świecie rozwijać ekologiczne uprawy
Eko jemy – nie marnujemy

Polska Izba Żywności Ekologicznej rozpoczyna kampanię promującą niemarnowanie jedzenia
1
2
3