INFORMACJA PRASOWA: CH Karolinka z punktem ekspozycyjnym Volvo

Opublikowany

W opolskiej galerii handlowej Karolinka marka Volvo otworzyła punkt sprzedaży, będący jedynym salonem marki na Opolszczyźnie.

Marka Volvo należąca do autoryzowanego dealera marki – Inter-Car II,rozszerzyła sieć sprzedaży o dodatkowy punkt ekspozycyjny. W dniu 30 kwietnia 2018 roku, spółka otworzyłasalon na terenie Parku handlowego, w CH Karolinka w Opolu.  Lokal o powierzchni 330, 59 mkw. jest miejscem, w którym odwiedzającymogą zapoznać się z nowymi modelami aut. Salon Volvo zlokalizowany wsąsiedztwie placówki Banku Millennium i sklepu Eurofirany jest jedynym punktemsprzedaży w województwie opolskim. Warto nadmienić, że na parkingu Karolinkiznajdują się samochody demonstracyjne, którymi klienci mogą odbyć jazdę próbną.

InterCarOpole_CH_KAROLINKA.pdf

pdf | 4,62 MB

CH Karolinka z punktem ekspozycyjnym Volvo_informacja_prasowa_10.05.2018.docx

docx | 47,9 KB

Nowy najemca i przedłużone umowy najmu w CH Karolinka

temu

Do grona najemców opolskiej galerii Karolinka dołączyła francuska sieć perfumerii Sephora. Marka otworzyła tam salon o powierzchni ponad 260 mkw. Dodatkowo, aż piętnaście popularnych marek, m.in. Douglas, Empik, W.Kruk, przedłużyło umowy najmu. Łączny metraż podpisanych porozumień przekroczył 6 213 mkw. powierzchni handlowej. Właścicielem centrum handlowego Karolinka jest NEPI Rockcastle.
Relokacja i powiększenie salonu 4F w dąbrowskiej Pogorii

temu

Pogoria w Dąbrowie Górniczej, centrum handlowe z portfolio NEPI Rockcastle, nie zwalnia tempa i prezentuje kolejne nowości swoim klientom. Popularna i lubiana marka sportowa - 4F powiększyła salon sprzedaży, udostępniając jednocześnie bogatszy asortyment.
Zmiany na mapie najemców opolskiej galerii Karolinka

temu

W ostatnich tygodniach aż trzech najemców zdecydowało się na relokacje lub remodeling swoich lokali w CH Karolinka - największej galerii handlowej na Opolszczyźnie.
Focus Mall Piotrków Trybunalski wspiera lokalną społeczność

temu

Coraz więcej firm dostrzega potrzebę konieczności działania w duchu wrażliwości społecznej i wpisuje te zasady w codzienną pracę. Obiekty handlowe również nastawione są na aktywności w zakresie społecznej odpowiedzialności biznesu. Jednym z nich jest Focus Mall w Piotrkowie Trybunalskim, centrum handlowe z portfolio NEPI Rockcastle.