INFORMACJA PRASOWA: CH Karolinka z punktem ekspozycyjnym Volvo

Opublikowany

W opolskiej galerii handlowej Karolinka marka Volvo otworzyła punkt sprzedaży, będący jedynym salonem marki na Opolszczyźnie.

Marka Volvo należąca do autoryzowanego dealera marki – Inter-Car II,rozszerzyła sieć sprzedaży o dodatkowy punkt ekspozycyjny. W dniu 30 kwietnia 2018 roku, spółka otworzyłasalon na terenie Parku handlowego, w CH Karolinka w Opolu.  Lokal o powierzchni 330, 59 mkw. jest miejscem, w którym odwiedzającymogą zapoznać się z nowymi modelami aut. Salon Volvo zlokalizowany wsąsiedztwie placówki Banku Millennium i sklepu Eurofirany jest jedynym punktemsprzedaży w województwie opolskim. Warto nadmienić, że na parkingu Karolinkiznajdują się samochody demonstracyjne, którymi klienci mogą odbyć jazdę próbną.

InterCarOpole_CH_KAROLINKA.pdf

pdf | 4,62 MB

CH Karolinka z punktem ekspozycyjnym Volvo_informacja_prasowa_10.05.2018.docx

docx | 47,9 KB

Metamorfoza Pl. Teatralnego na finiszu

temu

Przebudowa pl. Teatralnego, jednego z najbardziej reprezentacyjnych miejsc w centrum Zabrza, dobiega końca. Dzięki modernizacji przestrzeń wokół centrum handlowego Platan ma szansę stać się wizytówką tej części miasta. Otwarcie placu w nowej odsłonie odbędzie się 14 września 2018 roku. W wydarzeniu weźmie udział Pani Prezydent Zabrza, Małgorzata Mańka-Szulik.
Ruszyła rozbudowa dąbrowskiej galerii Pogoria

temu

Dzięki prowadzonym pracom galeria zyska ponad tysiąc mkw. dodatkowej powierzchni handlowej. Generalnym wykonawcą projektu jest firma ESDOM Sebastian Domeracki. Zakończenie rozbudowy inwestor, firma NEPI Rockcastle, zaplanował na pierwszą połowę 2019 roku.
Nowa marka odzieżowa w zabrzańskim CH Platan

29 sierpnia 2018 roku.
Bezpieczny powrót do szkoły z Focus Mall Zielona Góra

temu

W pierwszą sobotę września 2018 roku, w centrum handlowych Focus Mall odbędzie się event pod hasłem „Powrót do szkoły”. Wszystko po to, by najmłodsi mieszkańcy Zielonej Góry i okolic mogli przede wszystkim utrwalić sobie zasady bezpiecznego poruszania się na drodze. W ramach wydarzenia dzieci dowiedzą się, jak zachować bezpieczeństwo na co dzień, a także będą mogły poznać zasady udzielania I pomocy przedmedycznej. W programie przewidziano także konkursy z nagrodami. Wszystko to, z okazji zbliżającego się roku szkolnego.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.